Πολιτικές αποστολών

Πολιτικές αποστολών

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται:

  • Με ΚΟΥΡΙΕΡ σε Ελλάδα και Κύπρο

  • Με απλό ταχυδρομείο σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό

  • Με μεταφορική εταιρία για ογκώδη και βαριά δέματα σε όλη την Ελλάδα (κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη)

  • Ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων κυμαίνεται από 1-5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής των προϊόντων (για παραγγελίες έως 50,00€) επιβαρύνουν τον αγοραστή και τα οποία υπολογίζονται κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Πολιτικές επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα, ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την εταιρία, αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρία τρόπος επιστροφής.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Επιστροφές προϊόντων τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνονται αποδεκτά εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που το συνοδεύουν, και πλήρη την συσκευασία του. Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του ελαττώματος.Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από την εταιρία, και θα έχει διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό, θα γίνεται αντικατάσταση του με καινούργιο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας καινούργιου προϊόντος, θα ενημερώνεται ο πελάτης γραπτώς, για τον χρόνο που θα παραλάβει το νέο του προϊόν ή θα μπορεί να κάνει αγορά ποσού αντίστοιχου, με την παραγγελία του.

FORCE-LOGO.png

Επικοινωνία

Εξυπηρέτηση πελατών:

Θεσσαλονίκη:  2310 805 180

Αθήνα: 210 57 57 227

Κύπρος: 00357 26945221

info@hotelequipment.gr

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Copyright © 1984 - 2019 Force Security - All rights Reserved.