Πολιτικές αγορών

Εγγύηση

 

Όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση 1~2 ετών (ανάλογα με την κατασκευάστρια εταιρία). Μετά το πέρας του ανωτέρου χρονικού διαστήματος, τα προϊόντα μπορούν να επισκευαστούν, με χρέωση του πελάτη κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτών τίτλων , σημάτων, εικόνων, φωτογραφιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου. Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και να ενημερώνει τους πελάτες τις για οποιαδήποτε μεταβολή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Σύμβαση χρήσης

 

Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας hotelequipment.gr διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό ΔΙΚΑΙΟ, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνής συνθήκες. Ο επισκέπτης των σελίδων και των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας, παραχωρεί την συγκατάθεση του, για τους παραπάνω όρους χρήσης. Για κάθε διαφορά, αρμόδια κρίνονται τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Τρόποι πληρωμής

 

Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες είναι οι εξής:


1. Με αντικαταβολή.

2. Με πιστωτική η χρεωστική κάρτα

3. Με PayPal


4. Με κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:    


       EUROBANK: GR5702603360000740200536941
       ΠΕΙΡΑΙΩΣ:    GR6301722100005210002266035


Η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας πρέπει να προηγείται της αποστολής.